TheLeadfactor maakt bedrijven in hun branche leidend op internet om nieuwe business kansen, klanten en omzet te genereren.

bezoekers-website-google-positieEen bedrijf is voor ons leidend online als het:

  • Hoge posities in Google heeft; Hoge posities in Google geven uw potentiële klanten het signaal dat u een primaire speler bent in uw markt. Daarnaast zijn de bezoekers die u (op de juiste zoekwoorden) vinden op dat moment optimaal geïnteresseerd in uw diensten of producten en dus hele warme leads!,
  • De meeste, maar vooral ook de juiste potentiële klanten naar haar website weet te trekken,
  • Dit bezoek succesvol weet om te zetten naar nieuwe businesskansen, klanten en omzet,
  • Het succes van de website meetbaar en gecontroleerd weet uit te bouwen.

TheLeadfactor heeft hiervoor een volwaardig in elkaar grijpend 5 fasen concept ontwikkeld van internet strategie, website realisatie, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en internet management. Onze ervaring in internet-strategie, -realisatie, -promotie, -exploitatie en -management bestaat uit meer dan 150 marktleidende websites.

online-succes-TheLeadFactor-400TheLeadFactor is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die meer aandacht, klanten en omzet willen via internet, bedrijven die internet zien als een essentiële factor om hun business uit te bouwen én voor het promoten van bestaande en nieuwe producten.

 

Lees hier over het 5 fasen concept van TheLeadfactor >>

Wilt u meer weten? Vul uw gegevens in dan nemen wij contact met u op:

 

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht of vraag: