TheLeadFactor is een bewezen 5 fasen concept dat zorgt voor nieuwe businesskansen, klanten en omzet. Hoe werkt het?

Fase 1: intake en analyse van uw online doelstellingen

analyse-online-succesIn een gestructureerde intake bespreken we uw initiële doelstellingen, uw doelgroepen, hun uitdagingen en uw ideale online propositie. Aansluitend maken wij een concurrentieanalyse in uw markt en doen een zoekwoorden onderzoek. Daarna krijgt u van ons een concrete terugkoppeling waar en hoe wij uw kansen zien, hoe groot het kan worden en wat daar volgens ons voor nodig is. Op basis hiervan scherpen we de doelstellingen aan zodat ze 100% smart zijn.

 

Fase 2: internet strategie, concept en website realisatie

internet-strategie-concept-websiteOp basis van uw input formuleren wij voor u een gedegen internet strategie, de kapstok van waaruit we gaan bouwen aan uw internet succes. Met uw inhoudelijke kennis en content bouwen we voor u een website die representatief is voor uw bedrijf, al voor-ingericht is op conversie en zowel qua techniek, structuur en inhoud voorbereid is voor de verdere zoekmachine optimalisatie (in fase 3).

 

 

Fase 3: zoekmachine optimalisatie (SEO) en traffic building

zoekmachine-optimalisatie-traffic-buildingIn deze fase scherpen we uw website verder aan voor optimale vindbaarheid voor de kansrijkste zoekwoorden in Google (on page SEO). Daarnaast zorgen we voor een effectieve linkstrategie van externe websites naar uw website (off page SEO). Voor extra zichtbaarheid starten we tevens videopromotie en social netwerk promotie (blogs, Facebook, podcasting sites, status update sites, artikel- en nieuwssites). Onze ervaring leert dat dit in bijna alle gevallen meer dan genoeg is maar op uw wens kunnen we de groei verder versnellen met betaalde diensten zoals doorlopende linkbuilding, zoekmachinemarketing (SEA) en een scala aan (direct) internet marketing activiteiten.

 

Fase 4: conversie optimalisatie van de website

conversie-optimalisatie-websiteOp het internet is veel meetbaar en kan dus op basis van de juiste metingen en cijfers worden geoptimaliseerd. Wij richten analyse software voor uw website in en volgen het gedrag van de bezoekers op uw website. Vanuit die analyse doen we steeds aanpassingen in uw website zodat de bezoekers het gewenste gedrag gaan vertonen (actie) en de website u daadwerkelijke en zoveel mogelijk nieuwe business kansen, klanten en omzet oplevert.

 

 

 

Fase 5: grip op uw online succes door een internetmanagement systeem en vaardigheden

Wij leren u hoe u zelf grip kunt krijgen op uw internet succes. We richten voor u een management dashboard in en leveren u een aantal essentiële tools waarmee u de voortgang van uw website én de groei kunt managen. Natuurlijk trainen we u in de nodige vaardigheden zodat u geheel onafhankelijk en zelfstandig kunt doorgroeien. Dit alles op een begrijpelijke en voor u praktische manier.

Onze ervaring en referenties >>

Wilt u met uw bedrijf meer klanten en omzet via internet, vul uw gegevens in dan nemen wij contact met u op:

 

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht of vraag: